DATO
27. oktober 2022

TID
kl. 15:30 - 18:30

PRIS
Gratis for medlemmer 
m. no-show gebyr på 500,- ex. moms

Øvrige gæster 695,- ex. moms

Der er et begrænset antal pladser.
Tilmeldingen er bindende. Faktura fremsendes efter tilmelding.

Deadline for tilmelding:
Tirsdag d. 25. oktober 2022

Tilmeld

STED
Madklubben Østerbro
Østerbrogade 79, 1, 2100 København Ø
i Guldsalen

Detailforum Awards 2022

Velkommen til årets Detailforum AWARDS, torsdag d. 27. oktober 2022!

Udvid dit faglige netværk, del din erfaring og få inspiration med hjem,  når vi samles og fejrer branchens bedste hos Madklubben på Østerbro.

Detailforum Awards hylder branchens bedste og inviterer til fagligt indspark og debat i Madklubbens hyggelige rammer. Mød Livsstilsekspert og dagens konferencier, Gitte Madsen, og restauratør og stifter af Madklubben, Anders Aagaard, samt kolleger og konkurrenter til en faglig og festlig markering af handlen i Danmark netop nu.


Program

Oplæg v. Livsstilsekspert (& dagens konferencier) Gitte Madsen

”Kunden, set fra kasselinjen”– En ærlig update om den danske forbrugers takt og tone anno 2022. Hvis kunden – stadig - har ret i alt, så er det godt at vide hvem man egentlig handler med og hvad det handler om, nu om dage.


Oplæg v. Anders Aagaard, Madklubben 

Som man kan læse på madklubben.dk havde den danske restaurantsucces i 1.200.000 gæster til spisning over hele landet i 2019. Opskriften på succesen er enkel; lækker mad, til en virkelig god pris, serveret i smukke omgivelser af skønne mennesker. Mød manden bag - Anders Aagaard der er ejer og stifter af Madklubben og flere andre restaurantionsvirksomheder – og få hans personlige erfaring og direkte take på, hvad der skal til for at drive en virksomhed i vækst anno 2022, på godt og ondt.

Du kan naturligvis stille spørgsmål til begge talere på dagen.


 

Deadline for tilmelding: Tirsdag d. 25. oktober 2022

MEDLEMSLOGIN