Copyright BESTSELLER

DATO
26. oktober 2021

TID
kl. 15:00-16:30 

PRIS
300 kr. excl. moms for medlemmer
800,- kr. excl. moms for øvrige deltagere

Faktura fremsendes efter tilmelding.

Tilmeldingen er bindende.

Tilmeld

STED
Frederiksberg Centret
Falkoner Alle 21
2000 Frederiksberg
Centerforeningens kantine 

Bestseller med Finn Poulsen

Hør Finn Poulsen, som er partner og adm. dir. i Bestseller Retail Europe fortælle om modevirksomheden. Finn Poulsen har en ildsjæl for retail og har været en del af topledelsen i Bestseller i 37 år. Siden 2001 har Finn Poulsen været partner og administrerende direktør i Bestseller Retail Europe, der ejer og driver over 700 Only-butikker fordelt over hele Europe.

Til dette arrangement får du et sjældent indblik i den store modekoncern Bestseller, når Finn Poulsen fortæller om virksomheden.  Bestseller blev grundlagt i 1975 og i dag Danmarks største modekoncern med mere end 20 forskellige brands, heriblandt Only, Jack & Jones, Selected og Vero Moda. Virksomheden har 2.600 butikker på 70 forskellige markeder og har mere end 17.000 ansatte, heraf 4.000 i Danmark.

Finn Poulsen blev tilbage i 1984 ansat af Troels Holch Povlsen og blev senere adm. dir. for Bestseller koncernen. Finn Poulsen sad på posten frem til 2001, hvorefter Anders Holch Povlsen, som en del af virksomhedens generationsskifte, fik overdraget virksomheden og blev adm. dir. for Bestseller koncernen. Finn Poulsen har i øvrigt siddet i Bestsellers bestyrelse siden 1991, som det eneste medlem, der ikke er en del af familien Holch Povlsen.

Butiksdrift i større skala er mere kompleks end nogensinde – trends opstår hurtigt og der stilles samtidigt stigende krav til bæredygtighed.

Vi skal bl.a. høre om:

  • Hvilke tiltag har Bestseller haft størst succes med og hvilke er ikke lykkedes?
  • Hvilke erfaringer har koncernen gjort sig undervejs?
  • Hvordan arbejder Bestseller med fornyelse og innovation?
  • Hvilke tiltag har koncernen iværksat igennem corona-krisen og hvilke er kommet for at blive?
  • Hvilke forventninger har Finn Poulsen til fremtidens detailhandel og hvad vil være de største udfordringer?
Copyright BESTSELLER
Copyright BESTSELLER

Partner:

 

    Tilmelding til arrangementet

    MEDLEMSLOGIN