DATO
d. 12 september 2019
TID
kl. 09:00 - 12:00

PRIS
475,- kr. ex. moms for medlemmer og gæster af medlemmer
975,- kr. ex. moms for deltagere i øvrigt
Tilmeld

STED
Frederiksberg Centret, Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg
Afholdes i Centerforeningens kantine 

Lær dig selv bedre at kende gennem Enneagrammet

For et beskedent beløb, tilbyder Detailforum en spændende, lærerig og sjov formiddag som vil være relevant at tilbyde alle ledere og butikschefer i detailhandelen.

Det vil foregå i samarbejde med Claus Roager, som præsentere Enneagrammet - en model der kategoriserer forskellige personlighedstyper og giver indblik og forståelse for menneskers adfærdsmønstre og psykologiske natur.

Til arrangementet får du mulighed for at:

  • Lære dig selv bedre at kende
  • Opnår større tolerance og forståelse for dine kollegers personlige forskelligheder
  • Opnår indsigt i dine egne, og i sidste ende teamets, styrker og faldgruber
  • Indser, hvordan vi alle bliver lidt mere inspirerende og lidt mindre irriterende at være sammen med
  • Gerne få personlige aha-oplevelser, der giver deltagerne lyst til at arbejde med dine egne udviklingsområder fremadrettet
  • Skabe fundamentet for et bedre samarbejde, bedre kommunikation og et rarere arbejdsklima til følge

Hvad er Enneagrammet?

Enneagrammet er et persontypeværktøj, der giver en grundig indsigt i, hvilke forskellige faktorer der virkelig motiverer mennesker. Det er et redskab til at forstå sig selv samt andre og dermed skabe langt bedre relationer, bedre kommunikation, færre konflikter, øget produktivitet og dermed langt bedre trivsel.

Enneagrammet tager udgangspunkt i ni forskellige personlighedstyper, der kortlægger menneskers adfærd, præferencer og dybere handlemønstre. I modsætning til andre værktøjer, som beskriver mennesketyper og deres adfærd, forklarer Enneagrammet både vores adfærd samt baggrunden for den aktuelle adfærd.

Til foredraget får du en dybdegående beskrivelse af de enkelte typer og indsigt i hver types specifikke ressourcer, samt hvordan disse ressourcer kan forløses og anvendes i dagligdagen. Med den viden i bagagen er du et skridt nærmere at blive den absolut bedste udgave af dig selv.

Dette lille videoklip giver dig en fornemmelse af hvordan vi tænker om Enneagrammet og dets muligheder - https://www.youtube.com/watch?v=brsdKuyo8cM&t=7s


 

Tilmelding til arrangementet

MEDLEMSLOGIN