DATO
28. september 2021

TID
kl. 9:00 - 11:00

PRIS
300,- kr. excl. moms for medlemmer 
800,- kr. excl. moms for øvrige deltagere

Faktura fremsendes efter tilmelding.

Tilmeldingen er bindende.
Der er et begrænset antal pladser.

Tilmeld

STED
Illum
Østergade 52
1001 København

Besøg hos ILLUM og MUJI

Stormagasinet ILLUM har været igennem en lang transformation – senest er stormagasinets 4. etage blevet ombygget og indrettet med en ny boligafdeling med nye og klassiske brands heriblandt MUJI's flagskibsbutik i Danmark. Vi skal besøge ILLUM, hvor CEO for ILLUM Jeanette Aaen vil fortælle om stormagasinets transformation og Managing Director of MUJI Denmark, Toshi Tanaka, vil fortælle om den nye MUJI afdeling.

Jeanette Aaen har været ansat som CEO for ILLUM siden 2015 og har været med på rejsen der har gjort ILLUM til Nordens mest eksklusive detail univers. ILLUM har været igennem en gennemgående forvandling og ombygning af flere etager – senest er stormagasinets 4. etage blevet ombygget bl.a. med en ny MUJI flagskibsbutik.

Det japanske livsstilsmærke MUJI slog dørene op for den nye flagskibsbutik i oktober 2020. MUJI breder sig over 1.900 m2 og foruden et sortiment af tøj og interiør produkter, byder butikken på et udvalg af lokalt dyrkede produkter samt MUJIs første Tea Room i Europa – en lille café i butikken.

MUJI på japansk oversættes til ”no brand” og konceptet er baseret på minimalisme med fokus på enkelhed, design og kvalitet til billige priser. MUJI blev grundlagt i 1980 og kæden har i dag 900 butikker fordelt på 31 lande og forhandler over 7.000 forskellige varer.

Vi skal høre CEO Jeanette Aaen fortælle om ILLUMs nye boligafdeling, samarbejdet med MUJI og hele den gennemgående transformation, som stormagasinet har været igennem de seneste år. Derudover vil Managing Director of MUJI Denmark Toshi Tanaka fortælle om MUJI brandet samt strategien bag etableringen af MUJI i ILLUM og på det danske marked.

illum-copenhagen6S - Kopi
illum-copenhagen4S - Kopi

Partner:

 

    Tilmelding til arrangementet

    MEDLEMSLOGIN