DATO
22. september 2022

TID
kl. 9:00 - 11:oo

PRIS
300,- kr. excl. moms for medlemmer 
800,- kr. excl. moms for øvrige deltagere

Tilmeldingen er bindende. Faktura fremsendes efter tilmelding.

Tilmeld

STED
IMERCO
Park Allé 381
2625 Vallensbæk

IMERCO – AUTOSTORE

Isenkræmmerkæden Imerco lægger ikke skjul på, at de vil have en større bid af markedet og har planer om at øge omsætningen med 500 mio. kr. inden 2025 – en vækst på 25 % i forhold til 2021. For at sikre væksten har Imerco bl.a. investeret i et helt nyt Autostore lager i Vallensbæk, som vi skal se og høre mere om til dette arrangement.

Imercos adm. dir. Frederik Brønnum vil byde velkommen og give en kort indsigt i virksomheden og hvilke tiltag, der tages i brug for at nå i mål med målsætningen om at øge omsætningen markant i de kommende år, hvilket bl.a. indebærer en satsning på omnichannel.

Herefter kommer CIO Steen Kokholm og fortæller om Imercos Autostore projektet, hvad der har været af udfordringer og hvilke fordele Imerco har fået og vil opnå, med implementering af så stort et projekt. Head of Logistics, Lars Stokholte, vise efterfølgende rundt på det nye lager.

Til sidst kommer Director Omni Commerce & Service, Peter Hvidberg, som vil fortælle mere om Imercos Omnichannel strategi, den strategiske kundeservice og hvorfor det er så vigtigt for en detail butik, at skabe den helt rigtige kundeloyalitet i den verden vi lever og ser ind i.


 

    Tilmelding til arrangementet

    MEDLEMSLOGIN