DATO
7. maj 2019 i Aarhus

9. maj 2019 i København

TID
kl. 8.00-16.00

PRIS
3.500,- kr. for medlemmer af Detailforum/pej gruppen
4.000,- kr. for ikke medlemmer

Rabat ved flere deltagere - bestilling af billetter skal bestilles samlet!

3 - 4 personer -10%
5 - 6 personer -15%
10 + personer -20%

Prisen er inkl. forplejning hele dagen og ekskl. moms 
Faktura fremsendes efter tilmelding.

Udfyld kontaktformularen i bunden eller kontakt os på: 
39620433
tilmeld@detail-forum.dk

STED
Aarhus:
Turbinehallen, Kalkvæksvej 12, 8000 Aarhus

København:
Hotel Attilia, Bryggernes Plads 7, 1778 København V

New Retail Day`19 - Retailkonference

 

Den mest inspirerende retailkonference i 2019 afvikles i stærkt samarbejde mellem Detailforum og pej gruppen, der begge har stået bag succesfulde retailkonferencer gennem flere år.

Heldagskonferencen afvikles både i Aarhus og København med en lang række inspirerende foredragsholdere, der samlet set kommer omkring de største trends, bidrager med værdifuld viden og erfaring og inspirerer til nytænkning.


Program:

Tema 1. Trends, tal og perspektiver på butik og nethandel


Tema 2. Detail - Styrker og svagheder i mødet med fremtiden 


Jenni Ôsterlund, General Manager hos Sephora (Kun i København)

Frantz Longhi, CEO, Ejer af Danish Design Management og Paustian

How can retailers stay competitive in Today's changing market

As a retailer in today's market we are all concerned about the future challenges in brich & mortar stores. The retail landscape has gone through tremendous change in the past few years and keeping up with the industry - and your customers - can be challenging. What does it require to be relevant, get traffic and growth in the years to come?

De utrættelige iværksætter puster nyt liv i Paustian

Frantz Longhi købte for et par år siden halvdelen af ejerskabet af Paustian, der havde butikker på Østbanegården i Aarhus og i Nordhavnen i København. Men der var brug for nye og mere spektakulære lokaler til det nye Paustian og til det nye møbelbrand Warm Nordic. En gammel nedlangt bank blev i efteråret 2018 og er siden blev betegnet som en af de mest besøgsværdige butikker. 


Tema 3. Nye modeller i fremmarch

Jacob Fejerskov, Bilka To Go

Thomas Pedersen, Winefamily

Overliggeren skal sættes højt

Et stort digitalt projekt i en stor "murstensbutik" kan give mange skvulp. Kampe, opgør med gamle vaner etc. At bytte bro mellem online og offline er ikke nemt og selv om it-systemer er kernen, så er forandringsledelse essentielt. Med Bilka To Go er overliggeren lagt højt og der leveres altid mere end lovet. En god start skaber tro, engagement og commitment. 

Muligheder og barrierer i abonnementsløsninger

Den succesfulde abonnementsløsning for vin oplever stor succes i form af meget loyale kunder og et højt køb pr. kunde, men har sværere ved rekruttering hvorfor der nu lanceres en "Winefamily Free"- løsning. Hvilke muligheder og barriere møder man med denne nye forretningsmodel og hvordan får man dem fikset?


Tema 4. Ejerskabets konsekvenser

Christian Hincheldey, Perchs tehandel

Christian Schmidt-Jacobsen, Axcel

Forandre for at bevare

I en tid hvor der stilles stadig større krav til detailhandelens omstillingsparathed, er mange ejerledede virksomheder udfordret. Hvordan navigerer man en næsten 200 år gammel familievirksomhed igennem 7 generationer og hvilke konsekvenser har det?

Kommer snart...


Dagens tovholder er Louise Byg Kongsholm, forfatter til tre bestsellerbøger om fremtidens detailhandel, trendforsker og ejer af pej gruppen.

Den supereffektive og dybt relevante heldagskonference afvikles i både Aarhus og København i maj 2019. Intet andet sted får du så meget inspiration, perspektiv og viden fra et stærkt team af indlægsholdere. Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter inspiration og netværk til denne spændende konference.


Partnere:

 

Tilmelding til arrangementet

MEDLEMSLOGIN