OM DETAILFORUM

Detailforum er et tværfagligt netværk for ledere i dansk detailhandel og tilknyttede brancher. Dets formål er at orientere medlemmerne om erfaringer og nye tiltag i dansk og udenlandsk detailhandel, samt give dem mulighed for at udveksle idéer, erfaringer og synspunkter inden for netværkets rammer.

Detailforum blev stiftet i 1963 under navnet MMM Klubben og har mange aktiviteter, hvor emner af interesse for dansk detailhandel tages op. Detailforum har en hyppig mødeaktivitet, afholder seminarer og arrangerer studierejser, interessante virksomhedsbesøg med markante personer i branchen i ind- og udland.

Vores arrangementer bringer spændende viden og indsigt, og på få timer videregives gode erfaringer, som er relevante for alle, som har passion for detailhandel.

Netværket har sit eget medlemsblad, Orientering, med nyt om dansk og international detailhandel samt meddelelser til medlemmerne. Detailforum har p.t. ca. 400 medlemmer, der – målt på omsætning – repræsenterer ca. 80% af dansk detailhandel, fra selvstændige købmænd og specialhandlere til kæder, kooperation, stormagasiner og interesseorganisationer.

Et medlemsskab af Detailforum er personligt, og kontingentet for 2020 er kr. 2.150,00 (ekskl. moms) for et år. Der kan også tegnes et fordelagtigt firma-medlemsskab, hvor 5 medlemmer koster i alt kr. 7.600,00 (ekskl. moms) om året. 
Såfremt du ikke selv har mulighed for at deltage til et arrangement, har du mulighed for at give din plads til en kollega.

Du kan indmelde dig her på hjemmesiden eller ved at kontakte Detailforums sekretariat på info@detailforum.dk

Vedtægter for Detailforum

 

VIDSTE DU AT...

BESTYRELSEN I DETAILFORUM

Jacob Bahne - lille

Jacob Bahne Sørensen

Bahne A/S

Eva Handest - lille

Eva Handest

Danske Shoppingcentre

Helle Busck Fensvig

Arnold Busck

Jesper Loiborg

Loiborg

Jens Thrane-Møller

Marketsquare

Vibeke Qvist

Frederiksberg Centret

Kim Lang Sørensen

NPV

Jan Wentzel

Paw Sko ApS


MEDLEMSLOGIN