OM DETAILFORUM

Detailforum er et tværfagligt netværk for ledere i dansk detailhandel og tilknyttede brancher. Dets formål er at orientere medlemmerne om erfaringer og nye tiltag i dansk og udenlandsk detailhandel, samt give dem mulighed for at udveksle synspunkter og erfaringer inden for netværkets rammer.

Detailforum blev stiftet i 1963 under navnet MMM Klubben og har mange aktiviteter, hvor emner af interesse for dansk detailhandel tages op. Detailforum har en hyppig mødeaktivitet, afholder seminarer og arrangerer studierejser og virksomhedsbesøg i ind- og udland.

Netværket har sit eget medlemsblad, Orientering, med nyt om dansk og international detailhandel samt meddelelser til medlemmerne. Detailforum har p.t. ca. 400 medlemmer, der – målt på omsætning – repræsenterer ca. 80% af dansk detailhandel, fra selvstændige købmænd og specialhandlere til kæder, kooperation, stormagasiner og interesseorganisationer.

Et medlemsskab af Detailforum er personligt, og kontingentet for 2019 er kr. 2.100,00 (ekskl. moms) for et år. Der kan også tegnes et fordelagtigt firma-medlemsskab, hvor 5 navngivne medlemmer koster i alt kr. 7.400,00 (ekskl. moms) om året.

Som medlemmer kan optages personer, der har sit virke i eller med tilknytning til detailhandelen.

Et medlemsskab skal dog i henhold til vedtægterne godkendes af bestyrelsen.

Du kan indmelde dig ved at kontakte Detailforums sekretariat på info@detailforum.dk

Vedtægter for Detailforum

 

VIDSTE DU AT...

BESTYRELSEN I DETAILFORUM

Jacob Bahne - lille

Jacob Bahne Sørensen

Bahne A/S

Eva Handest - lille

Eva Handest

Danske Shoppingcentre

Helle Busck Fensvig

Arnold Busck

Jesper Loiborg

KFI A/S

Jens Thrane-Møller

Marketsquare

Vibeke Qvist

Frederiksberg Centret

Kim Lang Sørensen

NPV

Jan Wentzel

Paw Sko ApS


MEDLEMSLOGIN