Privatlivspolitik

 

Persondatapolitik for Detailforum

Detailforum er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Detailforum, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Detailforums behandling af dine personoplysninger. Detailforum behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Detailforum deles med relevante personer hos COWI A/S, der er sekretariat for Detailforum, der er databehandler. Detailforum benytter underleverandørerne Foreningsadministrator til behandling af medlemsdata og MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve.

Hvornår indsamler og anvender Detailforum dine personoplysninger

Detailforum indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem af Detailforum eller udøver medlemsaktiviteter.
  2. Når du indmelder dig som medlem af Detailforum eller ønsker at gøre brug af Detailforum indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Detailforum, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem Detailforums sekretariat COWI A/S. I denne forbindelse indsamler sekretariatet alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel indmeldelses dato, navn, adresse, firma, telefonnummer og emailadresse. Disse oplysninger er registrerede i ForeningsAdministrator.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Detailforum.

Hvornår videregiver Detailforum dine personoplysninger

Detailforum videregiver som udgangspunkt ikke dine personoplysninger, dog med enkelte undtagelser f.eks.:

  • Deltagerliste ved arrangementer, her oplyses deltagernavn og virksomhed.
  • Medlemslister på hjemmesiden (kræver medlemslogin for at kunne se navn, firma og evt. link til LinkedIn profil, hvis på forhånd godkendt).
  • Samarbejdspartnere i forbindelse med udarbejdelse af et arrangement (kun navn og firma)
  • Hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Detailforum.​

Hvordan beskytter Detailforum dine personoplysningerI praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Detailforum kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Detailforums sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.
Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
​Detailforum har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Detailforum sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Detailforum behandler om dig, kan du rette henvendelse til info@detailforum.dk eller telefon +45 56408227.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Detailforum behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Detailforum om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Detailforum er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Detailforums indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald kan Detailforum ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

Hvor længe opbevarer Detailforum dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Detailforum gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af Detailforum), eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig og databehandler i Detailforums sekretariat af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

Hvad sker der, når Detailforum ændrer denne persondatapolitik

Detailforum opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre overholdelse af gældende lovgivning. Dette medfører, at Detailforum løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Detailforum dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Detailforum på info@detailforum.dk.

Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Detailforum, Parallelvej 2, 2800 Lyngby. info@detail-forum.dk, +45 56408227
MEDLEMSLOGIN