DATO
4. september 2023

TID
kl. 9:00-11:00

PRIS
300,- kr. ex. moms for medlemmer
800,- kr. ex. moms for øvrige deltagere

Tilmeldingen er bindende og faktureres efter tilmelding.

STED

POWERs hovedkontor
Hovedvejen 197
2600 Glostrup

POWER MED JESPER BOYSEN

- Hør hvordan liveshopping binder analog og digital handel sammen


Liveshoppings blev populært under Corona nedlukningerne, især POWER havde stor succes med den nye salgskanal. Liveshopping blev så stor en succes, at POWER etablerede et TVLIVE studie på hovedkontoret i Glostrup. Liveshopping blev startskuddet på en ny måde at binde enderne sammen mellem analog og digital handel. POWER har formået at skabe så stor hype omkring deres liveshows, at de nu kan sælge billetter til deres liveshopping events.

Mange detailhandlere har svært ved at fange de unge forbrugeres opmærksomhed. Denne målgruppe har POWER godt fat i med deres kommunikation og samarbejde med en lang række content creators på sociale medier, hvor der bl.a. satses på TikTok.

Det er 8 år siden at POWER åbnede den første butik – i dag er elektronikkæden landsdækkende og har stor succes både med de fysiske butikker og online. Da POWER slog dørene op til deres nye butik i Ishøj, var det med et stort TikTok-event, hvor ti kendte ansigter fra det sociale medie sendte live fra et studie i butikken. I løbet af showets 5 timer var der 2,2 mio. likes.

Til Detailforum arrangementet vil CEO Jesper Boysen og marketingchef Sebastian Lillelund fra POWER fortælle om deres erfaringer, resultaterne og den videre udvikling af liveshopping. Du får også mulighed for at se TVLIVE studiet og stille spørgsmål.

Bliv klogere på:

  • Liveshopping
  • SoMe
  • Samarbejdet med content creators/influencers
  • De unge forbrugere

Tilmeld:

Vi har pt. problemer med Safari browseren.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingsmodulet, kan du altid sende din tilmelding til: tilmeld@detail-forum.dk

MEDLEMSLOGIN