DATO
20. september 2019

TID
kl. 09.45 - 17:00 

PRIS
2.995,- kr. ex. moms for medlemmer
3.495 kr. ex. moms for ikke medlemmer
Prisen inkluderer oplæg og guided retail safari i London med Matthew Brown samt rejsekort og frokost.
Inkluderer ikke London tur/retur.
Der er et stærkt begrænset antal pladser

Tilmeld

STED

The Hospital Club, 24 Endell Street, London, Wc2H 9HQ.

Retail Safari i London med Matthew Brown

 

Nu har du mulighed for at komme med den britiske retailekspert Matthew Brown på Retail Safari i London.

Matthew Brown er en international trendspotter og rådgiver detailhandlere i hele verden. I London vil han vise eksempler på, hvordan innovative idéer også i andre brancher kan bruges som inspirationskilde for detailhandelen. Hvordan man kan anvende de nyeste trends og tendenser på en praktisk måde i butikkerne. Så tag med og bliv inspireret til nye muligheder for din virksomhed og få indblik i fremtidens detailhandel.

Vi starter dagen med en præsentation af inspirerende globale trends, hvorefter vi begiver os ud på en spændende dag i Londons gader, hvor Matthew Brown vil vise os udvalgte butikker.

 


”Vi var med på den seneste RetailSafari og fik masser af vibrationer, stemninger og ideer med til koncept og forretningen herhjemme. Matthew Brown planlægger altid en intensiv tur gennem de nyeste koncepter og retailområder i byen hvor man får løftet perspektivet på tværs af egen og andre brancher. Det giver masser hårdt pakket viden om hvad der sker på Europas RetailScene nr. 1. Jeg kan klar anbefale formatet. Også fordi du slet ikke kan undgå en god Walk & Talk med de andre deltagere med vidensdeling – med udgangspunkt i det du oplever og om det man arbejder med derhjemme".

 Brug evt. turen til inspiration med konceptteamet. Enten som den dagstur, der er lagt op til, eller ved at forlænge med en dag med fokus på egen branche”.

Jan Wentzel – PAW SKO

 

 

    Tilmelding til arrangementet

    MEDLEMSLOGIN