STOCKHOLM

Mall of Scandinavia & Täby Centrum

Tirsdag d. 24. maj 2016
Tilmeldingsfristen er onsdag d. 13. April

Nu har du som medlem af Detail - forum muligheden for at komme på
en éndagstur til Stockholm, hvor vi skal besøge Skandinaviens største shoppingcenter Mall of Scandinavia og det prisbelønnede
shoppingcenter Täby Centrum.

Vi starter med at besøge Mall of Scandinavia, hvor Shopping Centre Manager Louise Bergqvist fra Unibail Rodamco vil fortælle om det store nye shoppingcenter, som åbnede i november 2015. Det er Skandinaviens største shoppingcenter med 230 butikker og restauranter og har et areal på 101.00 0 kvadratmeter. Butikkerne omfatter blandt andre high - streetmærkerne & Other Stories, Cos og Zara. Danske brands har også fået god plads i centret; bl.a. finder man Day Birger et Mikkelsen, Ecco og Bestseller mærkerne. H&M har også åbnet en ny stor flagskibsbutik, som er værd at se.

Derudover byder centret på sportsbaren O'Learys, som har indrettet 7.500 kvadratmeter entertainment center. Designer Gallery er et andet omdrejningspunkt i centret. Her finder du alverdens designere, formgivere, musik og kunst side om side med både de traditionelle og de helt nye navne og kollektioner.

Vi besøger Täby Centrum, som de seneste år har vundet en række priser og blev bl.a. kåret som året bedste shoppingcenter i Sverige og Shoppingcentret med de bedste butikker.

Program:
Kl. 07.50 Check - in i Københavns lufthavn
Kl. 08.50 Afrejse med Norwegian
Kl. 09.55 Ankomst Stockholm
Vi afhentes af vores bus, som kører os rundt i Stockholm, hvor vi skal se Mall Of
Scandinavia og Täby Centrum.
Kl. 17.15 Afrejse fra Stockholm m. Norwegian
Kl. 18. 25 Ankomst København

MEDLEMSLOGIN