DATO
25. - 27. marts 2019

PRIS
8.900,- kr. for medlemmer
9.900,- kr. for ikke medlemmer

Prisen omfatter:
Flytransport på economy København-Lissabon-København med Tap Air Portugal
2 overnatninger på Hotel Pestana CR7
Fælles middag begge aftner
Bustransport i Lissabon
Per Nyborg som rejseleder

Prisen omfatter ikke:
Rejseforsikring

Tilmeldingen er bindende og skal ske senest d. 28. november 2018
Ret til ændringer i programmet forbeholdes.
Teknisk arrangør er Profil Rejser A/S
Tilmeld

INDKVARTERING
Pestana Hotel CR7 4*
Rua do Comércio 54
1100-150 Lissabon

Hotellets website

Inspirations tur til Lissabon

Detailforum har arrangeret en studierejse til Lissabon, som er en inspirerende shoppingdestination med både charmerende specialbutikker og gigantiske shoppingcentre. Vi har udvalgt byens mest spændende detailhandelsområder og et udpluk af shoppingcentre, som skal ses og opleves.

 

Detailforums studierejse 2019 går til Portugals hovedstad, Lissabon, som er en inspirerende shoppingdestination. Her finder man alt fra sofistikerede internationale brands til portugisiske designere, smykker, keramik og meget mere.

På turen skal vi bl.a. se shoppingcentrene: Vasco Da Gama, Colombo, Amoreiras, Amarzens Do Chiado, Freeport Lisboa Fashion Outlet og Almada Forum.


Program:

Mandag d. 25. marts
kl. 6:10 afrejse med Tap Air Portugal
kl. 8:50 ankomst til Lissabon

Vi afhentes af vores bus, som tager os direkte til den første shoppingdestination Freeport Lisboa Fashion Outlet, som ligger ca. 30. minutters kørsel fra Lissabon. Outlet centret er bygget op som en udendørs by og har mere end 150 brands, heriblandt en lang række internationale brands som bl.a. Adidas, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Trussardi, Armani og Calvin Klein.
https://freeportfashionoutlet.pt/en/

Derefter kører vi videre til shoppingcentret Vasco Da Gama, som ligger i den østlige del af Lissabon. Shoppingcentret er en af de mest moderne i Lissabon og er meget i øjenfaldende. Her finder man over 160 butikker, heriblandt et stort antal restauranter og en stor biograf med 10 sale. Der ligger et stor hypermarked i stueetagen som ankerbutik.
https://www.centrovascodagama.pt/en/home/

Det sidste shoppingcenter denne dag er Armazens do Chiado - et mindre shoppingcenter, som ligger centralt i bymidten. Her ligger 54 butikker fordelt på 6 etager.
http://www.armazensdochiado.com/

Vi kører mod vores hotel Pestana CR7, som ligger centralt i det historiske centrum. Hotellet er indrettet i moderne stil i samarbejde med Christian Ronaldo og åbnede i 2016.

Vi har tid på egen hånd og mødes kl. 19:00 til fælles middag.

Tirsdag d. 26. marts

Vi bliver samlet op af bussen kl. 9:30 kører mod dagens første shoppingcenter Almada Forum, som ligger syd for Lissabon. Shoppingcentret er knap 80.000 kvadratmeter og indeholder ca. 260 butikker fordelt på treetager. Her finder man bl.a. H&M, Tommy Hilfiger, Zara, Massimo Dutti, Primark og Mango.
http://www.almadaforum.com/

Vi kører med bussen videre til det ikoniske shoppingcenter Amoreiras Shopping Centre, som har en helt speciel arkitektur. Her ligger knap 240 butikker og et stor antal servicefunktioner heriblandt 50 restauranter, 6 banker, et postkontor og en biograf.
https://www.amoreiras.com/en/

Vi besøger et sidste shoppingcenter Colombo shopping, som er et af de største shoppingcentre på den Iberiske halvø. Her ligger der over 370 butikker fordelt på en bred palette af brancher bl.a. Disney Store, Tiger, Lacoste, Zara, Nike, Sketchers og Sephora.
https://www.colombo.pt/en/

Vi har resten af dagen på egen hånd og mødes kl. 19:00 til fælles middag.

Onsdag d. 27. marts

Så går turen hjemad og vi bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen.
Lufthavnens butikker er blevet opgraderet indenfor de sidste par år, så her finder du også en række inspirerende butikker. 

kl. 10:10 afrejse med Tap Air Portugal
kl. 14:55 ankomst til København


 

    Tilmelding til arrangementet

    MEDLEMSLOGIN