DATO
16. marts 2022

TID
9:00-10:30

PRIS
300 kr. excl. moms for medlemmer
800,- kr. excl. moms for øvrige deltagere

Faktura fremsendes efter tilmelding.

Tilmeldingen er bindende.

Tilmeld

STED
Borgergade 10, 2.sal
1300 København

Wolt

Detailforum holder arrangement med Wolt. Her kan du høre mere om den nye spiller på det danske dagligvaremarked.

Convenienceløsninger er en stigende trend hos de fortravlede forbrugere. Samtidigt har corona været med til at booste udviklingen af online handel med fødevarer de seneste par år. Den stigende efterspørgsel efter convenience har fået de store dagligvarekæder til at gå online, mens nye måltidsløsninger har blomstret. Senest er Wolt den nye spiller på det danske dagligvaremarked.

Wolt er en teknologi virksomhed, der har tre ben. De leverer mad fra restauranter gennem deres app. De har egne dagligvarebutikker, såkaldte dark stores, hvor butikken reelt set er et lager, hvor dagligvarerne bliver pakket ned til den enkelte kunde, så en kurér hurtigt kan bringe bestillingen ud eller kunden selv kan afhente i butikken. Det tredje ben er partner retail med forskellige butikker bl.a. Min Købmand og Mikkeller, hvor kunderne kan bestille varer igennem Wolt appen og få leveret til døren. Således tilbyder Wolt kunden levering på blot 30 min. fra et netværk af lokale butikker.

Den finsk baserede virksomhed Wolt blev stiftet i 2014 og beskæftiger i dag over 4.000 ansatte i de 23 lande, hvor virksomheden opererer.

Til dette morgenmøde vil Jakob Bollerup, som er Retail Business Manager hos Wolt give indblik i forbrugertrenden, virksomheden og deres hidtidige erfaringer på det danske marked og deres planer for fremtiden.

Mad
Bud

 

    Tilmelding til arrangementet

    MEDLEMSLOGIN